Hemsida till fast pris

Jag erbjuder en enkel hemsida till ett fastpris för er som idag kanske saknar hemsida eller har en äldre hemsida som behöver uppdateras. Priset ni betalar är endast 1200 kr (exkl. moms). Ni får en ny hemsida snabbt och smidigt.

Följande ingår:

  • Design – Ni får en enkel och stilren design.
  • WordPress – Med WordPress kan ni själva uppdatera och ändra innehållet på er webbplats.
  • E-post – Jag hjälper er att att skapa e-postadresser med er domän.
  • Innehåll – Er webbplats är inte mycket utan innehållet. I startpaketet hjälper jag er att skapa och fixa till 10 innehållssidor. Ni kan sedan själva uppdatera samt skapa flera sidor helt kostnadsfritt direkt i verktyget.
  • Kontaktformulär – Era besökare kan snabbt kontakta er direkt på webbplatsen genom att fylla i ett formulär.
  • Domän – I startpaketet ingår en domän under .se. Har ni redan en domän så går det självklart att använda sig av den.
  • Statistik – Se hur många besökare ni har med hjälp av Google Analytics som installeras på er webbplats. Ni välja att få rapporter skickade varje månad eller se rapporter direkt via inloggning till Google Analytics (kräver kostnadsfri registrering hos Google).
  • Support – Har ni glömt bort hur man flyttar bilden till höger eller helt tappat bort hur ni skapar en ny sida i menyn? Oroa er inte, jag finns tillgänglig via telefon och e-post och svarar gärna på frågor.

Vid leverans

Hemsidan levereras installerad och i drift på ert webbhotell, stödjer ert webbhotell inte WordPress så kan jag mot ett tillägg även erbjuda webbhotell. Efter leveransen sköter ni själva hemsidan.

Vill ni inte sköta hemsidan själva utan föredrar att kontakta mig när någon ny text eller sida ska skapas, så går det självklart lika bra! Arbetet faktureras då löpande (passar bra om ni sällan uppdaterar hemsidan) eller till en fast månadskostnad (passa bra när ni gör ett par uppdateringar i månaden). Mer information om priser för uppdateringar ges vid önskemål.

Övrigt

Till WordPress finns det mängder av plugins, små tillägg som kan vara väldigt bra. Vill ni till exempel att kunderna ska kunna boka tider/platser/rum direkt på hemsidan så går det att ordna. De flesta funktioner ni kan tänka er behöva finns i form av tillägg. Vissa är gratis och vissa kostar en viss summa. I WordPress är det enkelt att installera nya tillägg, vill ni ha tips på plugins som kan passa er verksamhet så hjälper jag er med det. Vill ni ha hjälp att installera dem så lämnar jag gärna en prisuppgift för det.

Tag gärna kontakt med mig idag om ni har frågor eller andra önskemål!

 

 

Kommentera